BESTELPAGINA BOEKJES SLIM RUIMTEGEBRUIK

Sinds 2013 schrijft Marcel van Mierlo maandelijks artikelen in vaktijdschrift Bouwtotaal over kleine, duurzame en innovatieve gebouwtjes, die ook daadwerkelijk zijn gebouwd. In ieder boekje, dat je hieronder ziet zijn 20 unieke voorbeelden verzameld met prachtig fotomateriaal en illustraties van de schrijver.

Slim Ruimtegebruik 3 (2021)

20 piepkleine bouwsels met internationale uitstraling stellen zich voor in Slim Ruimtegebruik 3. Met trots presenteer ik het derde boekje in de reeks Slim Ruimtegebruik.  Een boekje met veel kleurrijke illustraties, schitterende afbeeldingen en spannende verhalen van bouw pioniers. Prachtig vormgegeven door Ronald Wientjes.
Misschien ben je vooral geïnteresseerd in de graansilo, die is omgebouwd tot woning, inclusief klimwand. Maar het kan natuurlijk ook dat je juist het Tiny A-frame van Daan Bakker  inspirerend vindt.
Voor € 8,95 inclusief btw heb je je eigen pdf met 142 pagina's puur leesplezier. Hoe dan? Simpel, stuur een mailtje naar levenintuinen@gmail.com en ik stuur je je eigen e-book! Bekijk hier vast een SNEAK PREVIEW 
Wil je liever een hard cover uitvoering? Bestel dan hier je eigen print on demand versie: bestelling hard cover versie

Slim Ruimtegebruik 2 (2018)

In m'n tweede boekje Slim Ruimtegebruik laat ik 20 unieke kleine bouwsels zien, die zonder uitzondering duurzaam en innovatief zijn gebouwd. Een boek met mooie verhalen, linkjes naar boeiende uitvoeringsvideo's, veel illustraties en prachtig beeldmateriaal. Schitterend vormgegeven door Ronald Wientjes. 

Het huisje met de stoeltjeslift van Mike Basich en de fietscamper van Paul Elkins gaan je zeker verrassen. Maar ook de andere bouwsels, zoals het Wikkelhuis en WikiHouse, zijn super inspirerend en vernieuwend.
Laat je verleiden door deze SNEAK PREVIEW en bestel jouw pdf/epub bestand door een mailtje te sturen naar  levenintuinen@gmail.com
Meer zin in een hard cover versie? Bestel dan hier je eigen print on demand exemplaar:

Slim Ruimtegebruik 1 (2015)

Je kan ook m'n eerste boek in de serie SLIM RUIMTEGEBRUIK bestellen. Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar.
20 verhalen zijn gebundeld in een boekje met mooie foto's, illustraties en uitleg over de bouw en het gebruik van de gebouwtjes. Het kleinste huisje van 1 m2 mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook het Hobbit Huis, de Hubbel en een mantelzorgwoning van PasAan kom je tegen in dit rijk geïllustreerde boekje met prachtige foto's. 

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan hier de SNEAK PREVIEW  en stuur een mailtje naar 
levenintuinen@gmail.com

De leemwoning van Nadja en Ilja